Produk

View as  
 
Lampu H4 LED 100W 8000LM Lampu Led Mobil

Lampu H4 LED 100W 8000LM Lampu Led Mobil

LUXFIGHTER minangka produsen lan supplier Lampu Led H4 LED 100W 8000LM skala gedhe ing China. Kita wis khusus ing Lampu LED luwih saka 15 taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bohlam Lampu H7 LED 60w 6000lm Lampu Mobil Mobil LED

Bohlam Lampu H7 LED 60w 6000lm Lampu Mobil Mobil LED

LUXFIGHTER H7 LED Headlight Bulb 60w 6000lm LED Mobil Auto Headlight entuk ukuran 1:1 kanthi lampu halogen, kipas sing dipasang kanggo panyebaran panas sing cepet, pola sinar sing sampurna, ora ana suar utawa sorotan saka lalu lintas sing ngelawan. Ukuran cilik, irit papan, gampang dipasang, plug lan muter. Desain sing prasaja, uga bisa ndhukung kustomisasi pribadi produk merek sampeyan dhewe.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lampu Depan LED H4 40W 3200LM Bohlam Led Mobil

Lampu Depan LED H4 40W 3200LM Bohlam Led Mobil

LUXFIGHTER minangka produsen Lampu LED H4 profesional 40W 3200LM Car Led Bulb ing China sing diadegake ing 2007. Kita wis spesialis ing riset lan ngembangake Lampu LED sing digawe ing China luwih saka 15 taun. Model bohlam LED Q10 H4 kita duwe kauntungan rega sing apik ing pasar. Our company diadegaké ing 2007, kita mbayar banget kanggo sinau, testing lan digawe kakehan dandan ing awal years.In 2013 sawise pabrik kita entuk IATF16949 disetujoni dening TUV. Kita netepi standar anyar kanggo perusahaan kita lan nggawe kemajuan kanthi cepet.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lampu sorot LED H7 100W 8000LM Bohlam Lampu

Lampu sorot LED H7 100W 8000LM Bohlam Lampu

LUXFIGHTER minangka pabrikan lan adol Lampu Lampu H7 LED 100W 8000LM Bohlam Lampu ing China. Kabeh produk kita wis lulus CE, FCC, ROHS sertifikat. Kita duwe 4 jalur produksi sing nggarap output luwih saka 7000 set lampu saben dina. Sajrone produksi, kita bakal duwe tes kualitas kaping 6 kanggo lampu lan mriksa lengkap sadurunge paket.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bohlam LED Super Padhang Kelangan Putih HiLo Beam Lampu LED Plug lan Play Lampu LED

Bohlam LED Super Padhang Kelangan Putih HiLo Beam Lampu LED Plug lan Play Lampu LED

Bohlam LED Super Bright Cool White HiLo Beam LED Bulbs Plug and Play Lampu LED sing anyar teka model Q26 lampu karo daya saka 40W / bohlam. Wiwit perusahaan kita diadegaké ing 2007, kita duwe model pribadi kita dhewe, investasi iklan taunan, produk merek nyebar wiyar. Dadi layanan sawise-sales pancen dijamin. Kita minangka salah sawijining 10 pemasok lampu utama sing dipimpin ing China. Look forward kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lampu Depan LED H7 40W 3200LM Led Otomatis Lampu

Lampu Depan LED H7 40W 3200LM Led Otomatis Lampu

LUXFIGHTER adhedhasar 'Inovasi mandhiri, ngurmati Kualitas pisanan, kapercayan sing apik kanggo kerjasama jangka panjang'. Aja mandhegake semangat tukang, inovasi mandiri, terobosan teknologi, udan klasik kanggo pujian umum, kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo pelanggan. Ing 2016 perusahaan kita dadi pabrik CHINA TOP 10 kanggo H7 LED Headlights 40W 3200LM Led Auto Light. Saiki, sawetara pelanggan sing nawakake layanan sawise dodolan edan: "garansi seumur hidup", amarga dheweke yakin karo produk sawise pirang-pirang taun umpan balik pasar.

Waca liyaneKirim Pitakonan
google-site-verification=BV8k8ytap63WRzbYUzqeZwLWGMM621-cQU9VFt_043E